Etätyötila

Ole sankari ja lähetä tiimisi tai avainhenkilösi inspiroivaan työympäristöön Leville. Alaisesi kiittävät, sillä uusi ilmapiiri saattaa johdattaa todella tuntuviin tuloksiin!

Etätyöskentely viihtyisissä puitteissa voi kannustaa aivan uudenlaisiin onnistumisiin niin tiiminä kuin henkilökohtaisellakin tasolla. Työn vastapainoksi Levin ja Kittilän alue tarjoaa ainutlaatuiset olosuhteet ympärivuotiseen nauttimiseen erilaisissa tapahtumissa, aktiviteeteissa ja rentoutumisessa – niin kollegoiden kuin oman perheen ja ystävien kesken.

Unohtumaton tilaisuus ryhmälle

Alakerta tarjoaa ison monikäyttötilan tarvittaessa jopa 50–100 hengelle. Alakerrassa on myös edustussauna viihtyisine kabinetteineen. Käytössäsi on tarvittaessa myös Levi Lodgen pihaympäristö.

Järjestä näyttely, kokous, koulutus tai joku muu tapahtuma. Halutessasi saat tilaisuuteesi kaiken tarvittavan mukaan lukien kokoustekniikan, categing-palvelut ja aktiviteetit.

Varaa pian!

Levi Lodgen tarjoamalle etätyötilalle on kysyntää, joten varmista oma mahdollisuutesi tilan hyödyntämiseen! Sopimukset tiloineen yksilöidään tapauskohtaisesti

Lisätiedot

Levi Lodge
p. 0400 696 695
info@levilodge.fi